Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,557,819
Community Members
 
Community Events
184
Community Groups

Random Variable UI display in vs 7.1.1 b70117

Edited

After upgrading to this version of bamboo branch plans dont display the overriden variables correctly.

 

I have a plan defined with a set of variables (also 2 global variables exist).

I have a few branch's created for this plan, that customise these variables.

 

With this version of bamboo its random what bamboo displays in the variables tab list,

It seems to show the correct number of overriden variables however the name of the variable and the value of it will be mixed up. (im using chrome if that makes a difference).

 

is this fixed in a different version of bamboo?

 

 

1 answer

1 vote
Marcin Gardias
Atlassian Team
Atlassian Team members are employees working across the company in a wide variety of roles.
Nov 04, 2020 • edited

Sounds like an instance of this bug: https://jira.atlassian.com/browse/BAM-21054.

Version 7.1.4 has been just released and it contains some more fixes to that Branch Variables page, I think you should try upgrading to it.

great we have just upgraded to 7.2.3 b70210, ill check its working

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
AUG Leaders

Atlassian Community Events