Nant succeeds but fails the task because of -1 error code

I'm a bamboo noob (currently doing evaluation). I'm trying to run a working very simple NAnt build. In the log, it looks like it completes, but it fails with this message:

30-Jun-2011 11:54:31 Failing task since return code was -1 while expected 0
I don't see any output from the Nant task itself.  The Nant build file does execute in the command line just fine.

3 answers

0 votes

Are you able to check what is the result code when you run it from the command line?

I get 0 from the command line. Hmmm. I also get the same result from bamboo when running msbuild on the same sln. Msbuild works from the command line with return code of 0 as well.

Can you file a support request with us at support.atlassian.com? This sounds potentially like a bug.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published yesterday in Statuspage

194 years of downtime: looking back on incident data from 2018

Statuspage customers logged more than 194 years of collective incidents in 2018. That’s a whopping 87% increase from the  104 years logged in 2017 , and we aren’t even through December yet....

31 views 1 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you