Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

GUI Automation test>> Why would tests passed on local machine but the same tests failed on Bamboo

I have noticed that when i pushed tests to run on bamboo, tests that working fine on local machine are failing on Bamboo several times. most of the time the problem is "Unable to find element exception" which tells me probably the test is running faster than the bamboo or remote machine - this is just my assumption. do anyone knows why is happening? 

if you think it's because the test is too fast on bamboo, what can i do to solve this as i don't want to add too many wait for element function in between test because of CI. 

I'm using the following tools: 

Selenium WebDriver with C#

Specflow, 

Bamboo, 

 

 

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Bamboo

Bamboo 7.1 is here and is packed with value!

I'm happy to announce that Bamboo 7.1 has been released and it’s overflowing with awesome new features. Top-voted issues First and foremost, a bunch of JAC top voted issues has been delivered - y...

595 views 1 6
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you