Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Can´t access local install from bamboo (trial) with the admin user generated from the wizard

I downloaded a atlassian-bamboo-6.5.0-windows-x64.exe and i installed in my windows 10 computer, in the wizard, i selected express instalation and create a user, with credentials admin / admin, but i can`t login, any idea?

1 answer

Follow these instructions on how to Restoring passwords to recover admin users

Hi, i don´t have \database\defaultdb.script file in bamboo_home directory

In the database i have an admin user

 

32769admin{PKCS5S2}NeoiOBqD5b59SasNoIfRpzZifJv7SFwBzeBcr6TLhDVy5w5/3yrk1Pp1yiSwTgomadmin@admin.com2018-05-22 16:49:20.67TRUEadmin
Mikael Sandberg Community Leader May 22, 2018

Try and reset the password to admin, here is the hash for it

{PKCS5S2}2ji+BcvOsgMOh5QGHHc+reOU2qvyHdf20E/0caC/Lf+u3+JvEst9prD15lLLpglJ

I run this query

update USERS set PASSWORD = '{PKCS5S2}2ji+BcvOsgMOh5QGHHc+reOU2qvyHdf20E/0caC/Lf+u3+JvEst9prD15lLLpglJ' where NAME = 'admin'

And i have this row

32769admin{PKCS5S2}2ji+BcvOsgMOh5QGHHc+reOU2qvyHdf20E/0caC/Lf+u3+JvEst9prD15lLLpglJadmin@admin.com2018-05-22 16:49:20.67TRUEadmin

But i don´t access with credentials admin/admin

Mikael Sandberg Community Leader May 22, 2018

Have you tried to re-install it? Also check and see if you can see anything in the log.

I have re-installed several times, but in all cases it gives me the same error, finally I opted to do an installation on a virtual machine with Centos 7 and the process went well, installing on windows was for convenience, thanks for everything

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Bamboo

Bamboo 101 Video

G’day Community! As we gear up to introduce Bamboo Data Center to the world, we wanted to make sure that we shared a bit more about Bamboo, the product. Our team has put together an overview video ...

251 views 4 6
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you