Bamboo repository polling stopped working

Hello,

We have numerous build plans with a mixture of SVN and Bitbucket repositories. About half of the jobs are configured with repository polling as build triggers, but it stopped working overnight. There are no information in the logs regarding polling. Can someone help me with what I should do for next steps? I'm avoiding system downtime from restarting Bamboo. Thanks a bunch.

1 answer

0 votes

Hi,It's hard to tell why this happened without actually looking at your instance. Is the problem existing only for some builds or all of them? If it's only for certain builds it might be a problem with particular repository configuration. If this happens for all builds, it might be that all change detection threads are locked up for some reason. Some ideas:

Last not least: restarting Bamboo might be actually the fastest way of resolving this.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published yesterday in Jira Ops

Jira Ops Early Access Program Update #2: Let’s talk severity levels

Welcome to your weekly Jira Ops Early access program update, where we’re sharing news and updates on Jira Ops' progress as we work toward our 1.0 release. If you ever want to drop us feedback or idea...

34 views 0 0
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you