Bamboo not showing custom variables since 5.15

We are having an issue since we updated our bamboo server last week. As you can see in the pictures the custom variables are not shown anymore in the build result summary, although they have been set and they are also visible in the log files.

For clarification. Both of the screenshot are made in the current version 5.15.3. The time the build was made is the difference. In other words: We still see the custom build variables in the old builds but not in builds that were run since the update.

New Version: 5.15.3

since5_15.png

Old Version: 5.14.3

old5_14.png

 

Thanks in advance

2 answers

1 accepted

0 votes

This has been confirmed as bug BAM-18268. It will be fixed in the 6.0 release.

Bamboo 6.0 is out if you want to give it a try.

So in order to resolve a display bug I need to upgrade to the next major version?  Something seems wrong with this picture....

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Renan Battaglin
Published May 18, 2017 in Bamboo

FAQ: How to Upgrade Bamboo Server

Bamboo 5.9 will no longer be supported after June 12, 2017. What does this mean? As part of our End of Life policy, Atlassian supports major versions for two years after the first major iteratio...

1,072 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot