Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,456,673
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Agent IP Address discrepancy

Hello all,

I am using Bamboo 6.8.0.  When I look at the System Properties reached by navigating to:

  • (Configure -> Agent -> Online Remote Agents -> <Click an agent> -> System Properties -> <scroll down to Network>

some agents show the loop back address of 127.0.0.1. 

However under Agent Authentication reached by navigating to:

  • (Configure -> Agent -> Agent Authentication -> <locate the agent IP address>

I am able to find the registered IP Address.

Things seem to be working ok, but just curious about this oddity and if it could be fixed. 

1 answer

Turns out it is DNS related.  The systems in question had no DNS entry.  I added them and all is well.   I will mention that at the same time I did DHCP reservations for them.  There is a secondary chance that it was the DHCP entry.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events