Trello

Damian Kasprzak June 19, 2024

Cześć Wszystkim :)

Czy jest też tutaj ktoś, kto może mi pomóc w Trello ? Chciałbym ustawić automatyzacje i parę innych rzeczy w Trello pod swoją profesję. 

3 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
1 vote
Mirek
Community Leader
Community Leader
Community Leaders are connectors, ambassadors, and mentors. On the online community, they serve as thought leaders, product experts, and moderators.
June 25, 2024

Cześć @Damian Kasprzak 

To miło, że dołączyłeś do grupy w której możemy kolaborować w ojczystym jeżyku. Powiedz proszę jakiego rodzaju automatyzację chciałbyś wykonać? (bez tego ciężko będzie cokolwiek wymyśleć) . Przy okazji podziel się informacją jakiego rodzaju Trello plan posiadasz (Free/Standard/Premium/Enterprise) i czy korzystasz także z innych produktów Atlassian'a. 

Damian Kasprzak July 8, 2024

Cześć @Mirek 

Wprowadziłem system Trello do zadań w swoim biurze, głównie chodzi mi o automatyzację tablic które mogę ustawić sobie pod swoją profesję czyli produkcja mebli. 

Like Mirek likes this
Mirek
Community Leader
Community Leader
Community Leaders are connectors, ambassadors, and mentors. On the online community, they serve as thought leaders, product experts, and moderators.
July 25, 2024

Ciekawy case. Super też, że zdecydowałeś się na Trello - jest to bardzo wszechstronne narzędzie.

A to mają być tablice dla pracowników, czy bardziej indywidualne do biurowych rzeczy by śledzić zadania przy produkcji i automatycznie coś wykonywać np. przy przenoszeniu karty z jednej kolumny do drugiej? 

Like Damian Kasprzak likes this
1 vote
Nicolas Grossi
Banned
June 19, 2024

@Damian Kasprzak Welcome! The community will help you if it possible. Shoot your needs.

Nicolas

0 votes
Damian Kasprzak July 29, 2024

@Mirek potrzebuje dla pracowników by był dobry przepływ informacji , ale też automatyzacje by był porządek 

TAGS
AUG Leaders

Atlassian Community Events