Cześć @Damian Kasprzak
To miło, że dołączyłeś do grupy w której możemy kolaborować w ojczystym jeżyku. Powiedz proszę jakiego rodzaju automatyzację chciałbyś wykonać? (bez tego ciężko będzie cokolwiek wymyśleć) . Przy okazji podziel się informacją jakiego rodzaju Trello plan posiadasz (Free/Standard/Premium/Enterprise) i czy korzystasz także z innych produktów Atlassian'a.
Cześć @Mirek
Wprowadziłem system Trello do zadań w swoim biurze, głównie chodzi mi o automatyzację tablic które mogę ustawić sobie pod swoją profesję czyli produkcja mebli.
You must be a registered user to add a comment. If you've already registered, sign in. Otherwise, register and sign in.
Ciekawy case. Super też, że zdecydowałeś się na Trello - jest to bardzo wszechstronne narzędzie.
A to mają być tablice dla pracowników, czy bardziej indywidualne do biurowych rzeczy by śledzić zadania przy produkcji i automatycznie coś wykonywać np. przy przenoszeniu karty z jednej kolumny do drugiej?
You must be a registered user to add a comment. If you've already registered, sign in. Otherwise, register and sign in.
@Mirek potrzebuje dla pracowników by był dobry przepływ informacji , ale też automatyzacje by był porządek