Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

No more images?

Is anyone else missing the ability to include images in their answers? (And questions, apparently.)

Did I exceed my quota? :-}

4 answers

1 accepted

1 vote
Answer accepted
Stuart C Community Leader Jan 26, 2021

Image upload working ok for me. Oldie but a goodie, I always try closing all browsers and see if that helps. Then on to a support ticket. Hope you get it sorted

Well, that's embarrassing. Closed and reopened, and all is well.

giphy

Thanks all - glad we could all have a laugh this morning. :-}

Like Stuart C likes this
0 votes

I've good Speed of internet.

as shown in the below. some of the names missing in the header. may be a small glitch.

In the menu bar, just highlight side by side options. the last one is "Photos" 

image.png 

image.png

Daniel Eads Atlassian Team Jan 26, 2021

@Kagithala Babu Anvesh - looks like you're in the cohort that's received some updated editor code. We enabled this for some folks earlier today and believe this problem with missing icons should be sorted out now. Give the page a hard refresh and let me know if you're still having issues!

I had an attachment problem the other day. I can't send responses with images. Half a day later, I found out that the answers were sent. All 10 pieces for each click of the send button.

https://community.atlassian.com/t5/Jira-Service-Management/OnChange-Listener-in-Create-Issue-screen/qaq-p/1588741?utm_source=atlcomm&utm_medium=email&utm_campaign=kudos_comment&utm_content=topic

 

Now ok in safari:

Screenshot 2021-01-26 at 21.31.28.png

Daniel Eads Atlassian Team Jan 26, 2021

@JiBrok It looks like one of your messages wound up in the spam quarantine, which meant subsequent messages likely got pulled in as well. The automatic spam filter has some known issues with edited messages. Submitting the same message again (because the first one wound up in spam) is detected by the filter as a duplicate, so also marked as spam. We go through the quarantine a few times a day to release legitimate messages.

Thanks for pointing this one out! I'm removing the duplicate messages to clean up.

As you post more in Community, the likelihood that the spam filter will flag you by accident will go down. We're also expecting that edits to your original post will be less likely to trip the filter soon - which is what I think affected you here.

Cheers!
Daniel | Atlassian Support

Like JiBrok likes this
0 votes
John Funk Community Leader Jan 26, 2021

no-image.png

@Darryl Lee  - I saw this image attached to your name in the code. 

Well, I guess I still have emojis: 😢

Like Stuart C likes this
John Funk Community Leader Jan 26, 2021

Just messing with you. You should probably create a support ticket. 

Like # people like this

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you