Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,298,660
Community Members
 
Community Events
165
Community Groups

"api is not defined" when opening Program scope

Edited

Hi!

After updating to JIRA (from 7.8.0 to 7.8.1) and Portfolio (to 2.13.1) I have started getting an error when I open the "Scope" tab of the program (when I open the program's "Schedule" tab - it works fine). Tried in different browsers (Chrome, Firefox).

The error title is "api is not defined", and the description is the following:

---------------------

api is not defined

ReferenceError: api is not defined
at https://jira.my.domain/s/2372779d8500d41e975b5e13a439641b-CDN/-7v5d1/78001/4b07fe5146963ed6a907920bbffc4c86/2.13.1/_/download/batch/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-program-scripts/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-program-scripts.js?locale=en-US:3:379538
at Function.M.map.M.collect (https://jira.my.domain/s/2372779d8500d41e975b5e13a439641b-CDN/-7v5d1/78001/4b07fe5146963ed6a907920bbffc4c86/2.13.1/_/download/batch/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-common-libs-only-scripts/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-common-libs-only-scripts.js?locale=en-US:86:8826)
at n.map (https://jira.my.domain/s/2372779d8500d41e975b5e13a439641b-CDN/-7v5d1/78001/4b07fe5146963ed6a907920bbffc4c86/2.13.1/_/download/batch/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-common-libs-only-scripts/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-common-libs-only-scripts.js?locale=en-US:96:18974)
at f.initialize (https://jira.my.domain/s/2372779d8500d41e975b5e13a439641b-CDN/-7v5d1/78001/4b07fe5146963ed6a907920bbffc4c86/2.13.1/_/download/batch/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-program-scripts/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-program-scripts.js?locale=en-US:3:379475)
at f.s.Controller (https://jira.my.domain/s/2372779d8500d41e975b5e13a439641b-CDN/-7v5d1/78001/4b07fe5146963ed6a907920bbffc4c86/2.13.1/_/download/batch/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-common-libs-only-scripts/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-common-libs-only-scripts.js?locale=en-US:502:10318)
at f.e [as constructor] (https://jira.my.domain/s/2372779d8500d41e975b5e13a439641b-CDN/-7v5d1/78001/4b07fe5146963ed6a907920bbffc4c86/2.13.1/_/download/batch/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-common-shared-scripts/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-common-shared-scripts.js?locale=en-US:3:25092)
at f.i [as constructor] (https://jira.my.domain/s/2372779d8500d41e975b5e13a439641b-CDN/-7v5d1/78001/4b07fe5146963ed6a907920bbffc4c86/2.13.1/_/download/batch/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-common-shared-scripts/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-common-shared-scripts.js?locale=en-US:25:238902)
at new f (https://jira.my.domain/s/2372779d8500d41e975b5e13a439641b-CDN/-7v5d1/78001/4b07fe5146963ed6a907920bbffc4c86/2.13.1/_/download/batch/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-program-scripts/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-program-scripts.js?locale=en-US:3:378940)
at p.initialize (https://jira.my.domain/s/2372779d8500d41e975b5e13a439641b-CDN/-7v5d1/78001/4b07fe5146963ed6a907920bbffc4c86/2.13.1/_/download/batch/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-program-scripts/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-program-scripts.js?locale=en-US:3:343807)
at p.s.Controller (https://jira.my.domain/s/2372779d8500d41e975b5e13a439641b-CDN/-7v5d1/78001/4b07fe5146963ed6a907920bbffc4c86/2.13.1/_/download/batch/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-common-libs-only-scripts/com.atlassian.jpo:jpo-wr-page-common-libs-only-scripts.js?locale=en-US:502:10318)

===================
=== Client Info ===
===================

User agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/66.0.3359.139 Safari/537.36
Local time: Wed May 16 2018 15:47:48 GMT+0200 (CEST)

===================
=== Plugin Info ===
===================

Plugin build: 2.13.1

===================
=== System Info ===
===================

Jira Title: JIRA
Jira Version: 7.8.1
Agile Version: 7.8.0-DAILY20180223110622

 

---------------------

Is it a known issue of Portfolio 2.13.1? I could not find it in the bug-tracker, the most relevant issue I could find is this one: https://jira.atlassian.com/browse/JPOSERVER-438?jql=project%20%3D%20JPOSERVER%20AND%20text%20~%20%22api%20is%20not%20defined%22

 

Best regards,

Sergey

1 answer

1 accepted

1 vote
Answer accepted
Thomas Atlassian Team May 16, 2018

Hi @Sergey Tcherednichenko!

It doesn't seem to be a known issue indeed, could you reach out to support (https://support.atlassian.com/contact)? It will help us gather the needed information to solve this issue as I did not manage to reproduce it.

 

Cheers,

Thomas

Hi @Thomas,

Thank you! I have raised a ticket and attached logs + screenshots.

Best regards,

Sergey

Just in case if anyone else would face something similar - the problem was in the custom numeric field configured in the Program.

Here is the issue created for this bug: https://jira.atlassian.com/browse/JPOSERVER-2337

Like Denis Tsybulin likes this

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Confluence

An update on Confluence Cloud customer feedback – June 2022

Hi everyone, We’re always looking at how to improve Confluence and customer feedback plays an important role in making sure we're investing in the areas that will bring the most value to the most c...

213 views 1 4
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you