Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,359,987
Community Members
 
Community Events
168
Community Groups

Error going through Portfolio plan setup wizard again

I have a plan based on 6 teams' boards plus a program board as issue sources.  I noticed that completed releases do not show any issues in the reports even though the issues seem to match the board filters.  So I tried to run through the plan setup wizard again, but in going from step 2 to 3 I get the "Bummer, something has gone terribly wrong ..." error.

Anyone know of some basic things to check before filing a bug report?

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted

Hi John,

I see you have a ticket in with Support and they are waiting for a response from you.  Please respond to the Support Engineer and once you have resolved the issue please post the solution here so the rest of the community can benefit.

I didn't see what version of Portfolio you are using, however, if you're using a version of Portfolio prior to 2.0.5 there is a bug ticket that you can find at JPOSERVER-1499 and the fix is to upgrade to 2.0.5 or higher.

Cheers,

Branden

Update on this is that Support disabled a Portfolio update that had some known issues and I was then able to get through the wizard.  I'm not sure about the exact root cause but it's working now.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Jira

Online AMA this week: Your project management questions answered by Jira Design Lead James Rotanson

We know that great teams require amazing project management chops. It's no surprise that great teams who use Jira have strong project managers, effective workflows, and secrets that bring planning ...

179 views 1 6
Read article

Atlassian Community Events