Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Error There was a problem fetching the workflow, perhaps it was deleted. Check server logs.

Hi,

Jira version 7.2.6

Script runner version 5.3.1

I am having issue to select the few of the workflows in behavior. I am getting the error messages as below. Nothing writing in logs about this issue.

Error

There was a problem fetching the workflow, perhaps it was deleted. Check server logs.

 

There is no problem with workflow. No luck with copy the workflow and tried to use in behavior. Same error.

Can anyone know what could be the problem.

3 answers

Same here for me. Just updated to ScriptRunner 5.3.9 (previous version was 5.2.2) and now when selecting workflows in behaviours i get the same error message:

There was a problem fetching the workflow, perhaps it was deleted

 But workflow is definitely OK and working.

Workflow works just fine without any issues. Only problem when we are selecting in scriptrunner behaviors. Work Around may be copy the workflow and give a try with new workflow or else build the new work flow.

 

Thanks,

Om

I experienced the same problem and found the cause:

It is the name of the workflow.

My workflow-name contained a "-". After I renamed the workflow and replaced the "-" with a ":", the problem disapperead

Could you solve this problem?

Thanks!

@Diego Godoy Poce 

Sometimes it is a problem with the name of the workflow. Try to rename the workflow, removing all special characters

Hi @Thilo Brause 

I tried to change the name of the workflow (copy from original problematic workflow), but it doesn't fix the problem. In fact, the workflow name doesn't contains any special character. However, this is the only workflow with that problem to choose in Behaviour from Scriptrunner.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase

The benefits of using Jira in different departments

Jira is a great tool to use across different departments. Forget that paperwork – switch to Jira and get that tasks done smoothly. Marketing Jira allows for a complete digital transformation of you...

41 views 0 2
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you