Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,458,249
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Board not grouping by Epic, but then it does?

Edited

This has only started happening today!  Got a Next-Gen project with Epics and tasks. 

1. Go into the Board and only showing tasks, and when select Group By there is not an option for Epic

2. Open a page I added to the menu, which opens a new window and takes me there, or just click on another open window

3. Go back to Board and within a couple of seconds it refreshes and has grouped by Epics and Epic is now showing in Group By dropdown

This is happening every time I open the the Board, so even when it has refreshed and grouped by, if I go to Roadmap then come back to Board the epics have disappeared again.

Is this a bug?

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted

Hi Sharon,

I wasn't able to reproduce the same error here using a brand new next-gen project. I followed the same steps as you, but when I go to the board, it loads correctly the tasks grouped by epics.

Are you the only user facing this issue?
Have you tested using another browser or incognito?
Can you please give us more details about the page that you added to the menu?

Regards,
Angélica

Hi Angelica,

So its now working!  I'm using Chrome, and what is happening now is I go to Roadmap and then Board, the board takes a few seconds to refresh.  Before the refresh there are no epics, just the tasks, and after the 2 second delay the epics display. 

So maybe it was just a refresh delay earlier in the week that was taking a long time and by the time I moved to another window and back it was done.

A bit strange but its now "fixed".

Thanks
Sharon

Like Angélica Luz likes this

Hi Sharon,

Thank you for the details.
On my test instance, the delay also happened, but it didn't take to long to load.

We are glad that everything is working now.
If you have any other question, please count on us!

Regards,
Angélica

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events