SourceTreeSetup-1.10.23.1.exe flashes logo and does nothing

I uninstalled source tree and I am trying to install it again.  (Uninstalled via "remove programs' in windwos 10).

 

The setup just flashes a source tree logo at me for a few milliseconds and then exits.  No error message, no log, nothing i can find to figure out what is happening.

I tried running as adminstator, running from command prompt, cleaning up after it with geek.exe, etc., nothing works.  It just flashes something ever so briefly and exits.

1 answer

0 votes

Hi David,

That can be caused by corrupted registry keys or by a corrupted user.config file for SourceTree. For the first one, you can find the solution at Installation of SourceTree is not successful in Windows.

For the second one, you can find it at Sourcetree crashes on startup.

Let us know if that solves your issue!

Cheers,

Ana

 

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Brian Ganninger
Published Jan 23, 2018 in Sourcetree

Tip from the team: workflow and keyboard shortcuts

Supported Platforms macOS Sourcetree has a lot to offer and, like many developer tools, finding and using it all can be a challenge, especially for a new user. Everyone might not love ...

256 views 0 3
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot