Why does Confluence Questions not index the content of answers?

It seems that the content of answers to questions in Confluence Questions is not indexed. This can be checked rather easily by searching for a word that appears in some answer, but not in the respective question. The search will only find questions which match the search input.

I tried rebuilding the index manually, but to no avail. Is that a (known) bug, or do I have to configure something?

3 answers

1 accepted

It is a known issue that we've got on the backlog. Please watch this ticket for updates https://jira.atlassian.com/browse/CQ-30

I'm evaluating Confluence Questions and just noticed the same thing!

Thanks, Bill! We'll follow CQ-30. Hope this gets resolved soon.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Louis De Jaeger
Posted Thursday in Off-topic

Friday fun: your best joke

Hi all Lets make this Friday fun really fun and post one (or more) of your best jokes! The joke can be about an Atlassian product, or just a really fun joke you want to share! I’m not the best j...

173 views 12 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot