Grails Build not working

Hello,

Our grails build is not working. It used to, after which we had to reinstall Bamboo, grails and restore the configurations. But currently the builds in Bamboo fail with error:

19-Nov-2012 16:35:57 Starting task 'Grails' of type 'com.atlassian.bamboo.plugins.bamboo-grails-plugin:grailsBuilderTaskType'

19-Nov-2012 16:35:57

Beginning to execute external process for build 'TPA10 - TPA - 10 - Default Job'

... running command line:

E: Team grails-2.1.1 bin grails.bat

clean

-non-interactive

... in: E: bamboo home xml-data build-dir TPA10-TPA10-JOB1

... using extra environment variables:

JAVA_HOME=C: Program Files Java jdk1.7.0_09

GRAILS_HOME=E: Team grails-2.1.1

Path=C: Program Files Java jdk1.7.0_09 bin;C: Windows system32;C: Windows;C: Windows System32 Wbem;C: Windows System32 WindowsPowerShell v1.0 ;C: Program Files IBM GSK7 bin;C: Program Files IBM GSK7 lib;C: IBM ITM bin;C: IBM ITM TMAITM6;C: IBM ITM InstallITM;E: mysql install bin;E: Team grails-2.1.1 bin;E: Team groovy-1.8.8 bin

19-Nov-2012 16:36:00

19-Nov-2012 16:36:00 Exception: java.lang.StackOverflowError thrown from the UncaughtExceptionHandler in thread "main"

19-Nov-2012 16:36:00 Failing task since return code was 1 while expected 0

If I run the same command on command line it works:

E: >cd E: bamboo home xml-data build-dir TPA10-TPA10-JOB1

E: bamboo home xml-data build-dir TPA10-TPA10-JOB1>set JAVA_HOME=C: Program File

s Java jdk1.7.0_09

E: bamboo home xml-data build-dir TPA10-TPA10-JOB1>set GRAILS_HOME=E: Team grail

s-2.1.1

E: bamboo home xml-data build-dir TPA10-TPA10-JOB1>set Path=C: Program Files Jav

a jdk1.7.0_09 bin;C: Windows system32;C: Windows;C: Windows System32 Wbem;C: Win

dows System32 WindowsPowerShell v1.0 ;C: Program Files IBM GSK7 bin;C: Program F

iles IBM GSK7 lib;C: IBM ITM bin;C: IBM ITM TMAITM6;C: IBM ITM InstallITM;E: mys

ql install bin;E: Team grails-2.1.1 bin;E: Team groovy-1.8.8 bin

E: bamboo home xml-data build-dir TPA10-TPA10-JOB1>E: Team grails-2.1.1 bin grai

ls.bat clean -non-interactive

| Application cleaned.

E: bamboo home xml-data build-dir TPA10-TPA10-JOB1>

1 answer

1 accepted

This widget could not be displayed.

the issue here was that Bamboo was installed as a service. As soon as i made it so that the service runs under a local account all seemed to work.

Here are the instructions on hot to get this to work: https://confluence.atlassian.com/display/BAMBOO/Running+Bamboo+service+on+Windows+as+the+local+user

Thanks Atlassian support for all your Help.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted yesterday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

50 views 0 1
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you