Crowd : Active Directory : No users in "Domain Users" but there are in "Domain Admins"

Using crowd against a fairly standard AD setup.

I've turned caching off.

The UI reports direct members of "Domain Admins" as expected, yet exactly the same grouping for "Domain Users" does not show anything..

2 answers

1 accepted

This widget could not be displayed.

I think you're hitting this bug:

https://jira.atlassian.com/browse/CWD-1286

Crowd should be able to pick up members (which it sounds like is happening), but 'domain users' is a special group. Please comment on that bug report if you're really needing it implemented. If you can't find any workarounds that work for you (such as creating separate JIRA or Confluence groups in AD), comment here and we'll try to sort out a good workaround.

This widget could not be displayed.

addendum: I can also add users to the group, but it still shows no members.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted 5 hours ago in Statuspage

What are your best incident management tips and stories? #HugOps

 👋Community members! Downtime happens. And great incident response takes a village. Teams like Support, Dev, SRE, Ops, IT, and Marketing have to come together to resolve the problem while keep...

23 views 0 2
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you