Adding an additional Assignee not showing up in Assign Issue To

I've done everything i can think of to insure that another user is eligible to be assigned an Issue, but each time I create one he doesn't show up. There is only one other user in the group beside my, the admin, and everything has been set up exactly the same.

It's like some of your tables aren't refreshing and feeding updated group info to the frontend.

I need help, please.

2 answers

Caveat: we use the download version, not hosted.

But that said, I have noticed that no matter what I put for "Assignable User" in the permission scheme, the user doesn't show up in the list until he or she is added to the Developers project role.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Maarten Cautreels
Posted Thursday in Off-topic

Friday Fun: What's your favourite beer/drink

As a Belgian, beer-lover and home brewer, beer is one of my great passions. I love the fact that with just a few ingredients (usually just water, hop and malt) you can create so many different tastes...

276 views 38 9
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot