Universal Post Function "Create Issue" error Edited

I have a transition for closing an issue.  I want this to create another issue during this transition, so I used the Universal Post Function's "Create Issue" function (seen below).  However, when I run the transition, I get an "Issue Does Not Exist" error.  The transitioning issue is still there and successfully transitioned, but there is no generated issue.  Also, my end goal is to create a linked issue in a separate project with a separate issue-type.  Is this possible?  I'm running Jira 6.3.3 with Workflow Enhancer 3.2.Create_Issue blues.png

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Bridget Sauer
Published Thursday in Marketplace Apps

Calling all developers––You're invited to Atlas Camp 2018

 Atlas Camp   is our developer event which will take place in Barcelona, Spain  from the 6th -7th of   September . This is a great opportunity to meet other developers and get n...

313 views 0 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you