Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Zephyr Test Summary - Not Displaying in Chrome

Hello,  

For some reason, none of the Zephyr Test screens are displaying in Chrome. I continue to get a blank screen when other team members are able to get the page to load. 

 

Screen Shot 2019-09-27 at 11.59.34 AM.png

2 answers

0 votes
Steven Colón Marketplace Partner Oct 08, 2019

Are you still seeing this issue @Danny Fu ? 

 

Please submit a ticket to our support team so that we can look at it right away - https://support.smartbear.com/message/?prod=zephyr-for-jira

Thanks Steven.  I have submitted as instructed: Case#00407761.

@Steven Colón I am facing the same issue not able to connect to Zephyr through Chrome. I have tried the above steps, still the same issue. 

Thanks. 

Any luck? I am also facing same issue

Negative... for some odd reason, switching to Safari resolved the issues for me. 

Able to see the page in Firefox but not in Chrome...strange!!

Check if you have any ad blockers, or similar anti popup extensions in your chrome installation, and if so, whitelist jira.

As a test connect in incognito mode, which by default runs with all extensions disabled.

Thanks Andrew, but this remains the same, nothing is displaying. I've ran this with our IT team is no one seems to know why. 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you