Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,554,439
Community Members
 
Community Events
184
Community Groups

Unable to view test steps in zephyr jira (The test execution page also appearing blank)

Edited

Hi there,

Some jira users are  reporting that when they open a testcase to view its 'Test details' (the part where the test steps should be visible) is appearing blank for them

 

They also reported that when they 'execute' a testcase, the page which is supposed to show up is appearing completely blank for them.

If it were a permissions/rights issue, it would have happened for everyone, but it is only happening for a select few.

Assuming it is a browser version issue, I had a screen sharing session with a user and his edge browser version was different than mine. (I can see everything correctly) I asked him to update it, and clear cache to login to Jira again, but even that didn't resolve the issue.

Any thoughts or solutions?

3 answers

1 accepted

0 votes
Answer accepted

A colleague of mine found the solution:

Allow 3rd part cookies in the cookies and permission settings of the browser should resolve this.
And it did for our said users.

I am closing this thread by myself because I found the solution.

0 votes
Gopala Krishna Orsu
I'm New Here
I'm New Here
Those new to the Atlassian Community have posted less than three times. Give them a warm welcome!
May 12, 2023

Yes I got the solution.

Just Allow the 3rd party cookies in the browser and restart.

It will work

0 votes
Deepanshu Natani
Community Leader
Community Leader
Community Leaders are connectors, ambassadors, and mentors. On the online community, they serve as thought leaders, product experts, and moderators.
Dec 16, 2021

Hi @sehreen_jafry 

Can you confirm if this issue is occurring on a different browser like Chrome also?

Hi,

Yes most of the times users complained that zephyr won't load or is too slow when used on Chrome, so we have always recommended them to switch to edge or mozilla firefox.

Although now I think, it might just be the cookies and permissions issue on any and every browser.

Thanks

I am having the same issue- blank page after execution of test case, I tried cookies and all but did not help. Any advice please. Thanks 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
AUG Leaders

Atlassian Community Events