Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Epic Link is blank when populating from Story/Bug view

Hello,

This started happening today. When we create a story/bug and we try to add the epic via the epic link field, it will:

1) Not find the epic when typing in the name
2) When we type in the epic ID - it will find it - but will not have the name and when you select it, its just  a small bar. (image below) It should have the Epic Name April 2021 Base Enhancements. 

When Searching:
epiclink.PNG

When selected: 

epiclink2.PNG
The epic does link, but its very confusing and not helpful when the epic link field is blank. 

Thanks in advance for your help!

1 answer

Hi @Myles_Hattabaugh,

It seems that the Epic Name field is either not filled out for your epics or for some reason not or no longer visible.

Regarding the first issue: unlike any other issue type in Jira, Epics both have a long and a short title: the summary, which is the regular issue title. And on top of that the Epic name, a short description which is displayed in a coloured lozenge on linked issues, in boards, and also in the place you are no longer seeing it. So first of all check out your Epics and make sure Epic name is filled out.

If that's not it, I would assume a configuration change may be hiding the field somehow. But as that is locked, I'm not sure how. So I kinda hope the first tip is a good one right away 😉!

Hope this helps! 

Thank you so much! This was it! 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
PREMIUM
PERMISSIONS LEVEL
Site Admin
TAGS
Community showcase
Published in Bitbucket Pipelines

Bitbucket Pipelines Runners is now in open beta

We are excited to announce the open beta program for self-hosted runners. Bitbucket Pipelines Runners is available to everyone. Please try it and let us know your feedback. If you have any issue...

391 views 9 8
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you