Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,456,348
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Why is Links tab seen in Story but not in higher work items (Feature, Epic, Theme etc) ?

I have turned on "Enable Item Link" in the administration and also turned on Program->Manage->Work Items Link for the role.

However, though I see the tab "Links" for stories, I dont see the "Links" tab for any other work items like Feature, Epic, Theme etc).

Is there any other toggle or setting to be turned on for these other work items to show "Links" tab ?

See the story screenshot and a Feature (renamed as Jira Epic in our instance).

Story_LinkTab.JPGFeature_No_LinkTab.JPG

3 answers

1 vote

@Binto Kurien Open up a Jira Align Support ticket and ask the team to enable master toggle 32.  Once that is enabled, you should see the links tab for features and above.

0 votes

I cannot reproduce this.  Maybe clear the browser cache?

Nope. Clearing browser cache did not help. Tried in two different browsers (Chrome & Edge). My colleague also sees the same behavior.

 

The fact that you are able to see the "Links" tab in your instance and we cannot in our instance, deepens my suspicion that it has to do with some setting in our instance. But have done the two settings given in the documentation

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events