"Couldn't send"

I can't find any articles with a similar issue despite searching.  On both a Mac and a Linux client, when I start HipChat and join a room, the messages will load at startup.  However I cannot send or receive any messages after initial login.  Since it's on both Mac and Linux clients, I assume there is some kind of network issue on my end. Any help troubleshooting would be much appreciated! 

5 answers

This widget could not be displayed.

I'd like to bump this question for visibility.  We are running OS X 10.11 and users are getting hit with "couldn't send" error message or red offline status at the top, even though these computers are being used and are not idle.  Users are forced to quit and reopen HipChat (and even after doing that, message sending is still delayed at times)

 

edit I'd like to add this has been plaguing us since version 4.27.0

This widget could not be displayed.

Could you check if you can manually connect to the cloud server.

With this, maybe you are able to diagnostic a blocked network route, preventing the users to connect on HipChat.

More information at https://confluence.atlassian.com/hipchatkb/unable-to-sign-in-to-the-hipchat-desktop-app-751436202.html

This widget could not be displayed.

I'm having a similar problem, although it is intermittent. Occasionally messages get stuck in the "Couldn't send" error message. Sometimes it seems to be a message that sent but then a duplicate message shows up as "Couldn't send", whereas other times it's simple stuck not sending.

 

Has there been any progress on getting a resolution? The intermittent nature of this is making it quite difficult to narrow down. We're seeing this on many networks, with many users and different clients and environments. 

This widget could not be displayed.

I also need help with this. For the past 2-3 months, HipChat on my iPhone is unusable. 95% of messages are getting the ‘couldnt Send’ error. This is on several networks. 

I used to rely solely on the iOS app for all my HipChat needs. Now, it’s unusable. 

How can we help the HipChat devs repro this problem?

This widget could not be displayed.

I have been having the same issue for the past few months, on my iPhone. It is on several networks - -both on wifi and cellular as well. Will appreciate any help. 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Published Aug 10, 2018 in Hipchat

What should I think about when migrating HipChat to Slack?

...from the beginning. We have built up a lot of content in HipChat, with it being a core tool in our distributed company model. While it is true that we didn’t need to move to Slack immediately, we felt it...

243 views 1 9
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you