No notification sounds for messages?

I just upgraded to HipChat version 4.0.4 (539) and now I do not have any sound when I get a notification (either in rooms or 1-1 messages). I have checked to ensure I have them enabled and they are. No one else in my organization is having this issue. Is this a known bug or is there a workaround?

3 answers

If others people do not have the problem and using the same version then the sound issue is for sure related to your local client (or computer/OS settings). That might be bug with you specific configuration but in my opinion it is not. Please check once again your OS or reinstall HipChat.

Same thing is happening to me as well. I upgraded to the same version 4.0.4 (539) on my Mac and sound notifications no longer work. I've reinstalled and rebooted and still nothing.

I am having the same issue - upgraded the version on MAC and no longer get notification sound. I have tried reinstalling and upgrading to a newer version - 4.0.10 (645).

Looking in the package contents, the notify.wav file seems to be gone from version 4.0 and higher

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Maarten Cautreels
Published Oct 07, 2017 in Hipchat

Bringing Structure to your HipChat Instance

...have mention name FirstnameLastname. Fe.: @MaartenCautreels This certainly helps to know who is being mentioned in a conversation. Imagine your colleague sends the following message...

464 views 1 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot