HipChat 4.0.1630 Not Responding on Windows 10

I just installed HipChat 4.0.1630 on a new laptop running Windows 10 and when the application launches, I get a blank screen and the titlebar says (Not Responding).  There is no prompt for login anything, just a blank white screen.  I get no other errors or messages.  I've given it an hour and it still never connects or errors out.  Task Manager indicates that the process is consuming CPU cycles (~13%) even though nothing is happening.

What should I do?

3 answers

0 vote
Dustin Henry Atlassian Team Mar 08, 2016

Hi James,

I'm not able to reproduce your problem locally.  Could you please file a support ticket at support.atlassian.com or send an email to support@hipchat.com so we can gather more information and try to help resolve your issue?



I have this problem too! I can re-install it over and over and sometimes it works briefly, then if I close it or reboot it, it fails forever and the cycle starts again.

 - Richard Garriott

Will do, currently still reinstalling daily to get a brief work session!


Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Maarten Cautreels
Published Oct 07, 2017 in Hipchat

Bringing Structure to your HipChat Instance

...have mention name FirstnameLastname. Fe.: @MaartenCautreels This certainly helps to know who is being mentioned in a conversation. Imagine your colleague sends the following message...

464 views 1 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot