Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,414,331
Community Members
 
Community Events
170
Community Groups

Updated labels on attached documents but now labelText: "labelname" does not work

Within the attachment macro, I updated labels on documents (for ex. "main" (which is the old label to "business" (which is the new label)). For some reason when I use labelText: business (want to search only this specific page; using the page tree search macro) I now get 0 search results and none of the documents with the new label "business" are returned. However, when I search by the old label (labelText:main) all the documents all returned although they have the new updated label "business". Have already tried to re-add attachment macros/documents and reindexing manually did not work. 

 

Any way to fix this issue? 

 

 

 

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events