Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

"Unsafe" automatically appears on the expand macro when the word "ONLY" is included

We noticed that the unsafe word automatically populates on the title on the expand macro whenever the word "ONLY" is included. Is there a fix to this?

3 answers

0 votes
Brant Schroeder Community Leader Dec 10, 2020

Benjamin,

  Welcome to the Atlassian Community.  I am not able to replicate can you please share a screenshot in edit mode and then again after you save the page.

0 votes
Diego Atlassian Team Dec 11, 2020

Hello @benjamin.santos1!

As I understand, a specific word is placed within the Expand Macro title when you use another specific word.

I have tried to replicate this but had no success. I recorded two of my attempts:

Screen-Recording-2020-12-11-at-0.gifScreen-Recording-2020-12-11-at-0(1).gif

There are a few things we can do to rule some issues out. Here they are:

  1. Try using your browser incognito/private mode or clear the browser cache. This can help us to rule out something wrong with your browser cache.
  2. Use another Web browser to perform the same procedure. This will help us to determine if the issue is browser specific.
  3. Try disabling Web browser addons (if any). This helps to rule out addons that might interfere with the default browser functions.

With this in mind, please allow me to ask you a few questions. Here we go:

  1. Is this happening anywhere else other than the Expand Macro title?
  2. Does this happen if you use another browser?
  3. Do you have any kind of text correction system in place? (macOS native, Browser Native, Gramarly,etc)
  4. Is this happening with any Expand macro you have ever used or only new ones?
  5. Is this happening in all pages that contain a Expand macro?
  6. Is anyone else facing the same behavior?

Let us hear from you!

Hi,

It happens when you copy a certain macro from a page to another page. It normally happens when the word "Only" is in between words.

In edit mode:

final sample 1.jpg

When published:

final sample 2.jpg

 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
STANDARD
TAGS
Community showcase
Published in Confluence

Announcing Team Calendars in Confluence Data Center

Hi Community! We're thrilled to share that Team Calendars for Confluence is now a built-in feature for Confluence Data Center releases 7.11 and beyond.  A long time favorite,  Team Cale...

187 views 0 6
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you