new label won't work

This question is in reference to Atlassian Documentation: Add, Remove and Search for Labels

I have added a new label to a few pages but when I try to use the tool "Content by labels" it won't work. Not alone and not in conjunction with other already existing labels. The latter work fine. I created the label according to the documentation, by just opening the label dialog and entered the name, space and operator of choice. What is here to do? 

1 answer

This widget could not be displayed.
Stephen Sifers Community Champion Mar 10, 2016

When adding in new label, you may need to re-index to get them to display.

Depending on your instance, it may take a while (minutes to hours) to complete.

https://confluence.atlassian.com/doc/content-index-administration-148844.html

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Sep 17, 2018 in Confluence

Why start from scratch? Introducing four new templates for Confluence Cloud

Hi my Community friends!  For those who don't know me, I'm a product marketer on the Confluence Cloud team - nice to meet you! For those of you who do, you know that I've been all up in your Co...

590 views 7 6
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you