Youtube is blank in Firefox 29.0.1

It looks like the Youtube in a widget connector macro doesn't work and it shows blank

I tried the workaround here but still I get the issue

7 answers

Hello Serge, which version of Confluence and Widget connector are you using? That can help the people in answers to replicate and assist with this subject.

Powered by Atlassian Confluence 5.1.4

Not sure about the Widget version, it doesn't tell me the version

any update on this?

Hi Serge,

I believe you're experiencing this: https://confluence.atlassian.com/display/CONFKB/Widget+Connector+not+Displaying+Embedded+Content+when+Using+Firefox+or+Chrome

Could you try this workaround and let us know if it works?

Yes as I said in my fiest post I tried those workaround but still doesn't work

any help?

Try to use another browser to view the video clip or clean all cookies to see if that helps. Otherwise, you may update your FireFox to the latest version, but if the problem persists, try to download the YouTube video clip directly with a free tool and view it offline without using browser.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published 12 hours ago in Confluence Cloud

Happy holidays from our team to yours!

Hi Community!  2018 was filled with changes for our team, both big and small, and we've taken a lot of time to both celebrate our wins and recognize areas of improvement. One thing that we're a...

95 views 1 13
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you