Unable to get working attachments

Hello, when I attach a file, nothing shows an error, however, when I try to click on the file or a link to the file in a page, I get this URL:

https://oururl/download/attachments/950284/Kyocera+OS+X+10.5%2B+Web+build+2011.08.09.mpkg.dmg

And a File Not Found error.

The URL looks proper, but is it due to something not being configured or a improper character in the file name?

1 answer

0 vote
Colin Goudie Community Champion Jan 11, 2012

Hey Steve, if you get real stuck maybe ping me if I still have access

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Monday in Confluence

Calling all marketing teams who use Confluence - we want to hear from you!

Hi Community! me again 🙂 If you’re a marketing team using Confluence, we want to hear your story! How did you start using Confluence? What are your use cases? What have been some of the benefits?...

156 views 3 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you