Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

The expand macro created in template shows up expanded when the template is used

I tried creating a template. One of the functionalities I used was the Expand macro. I successfully created one and inputted the text for the exapanded area. I even saved it. However , when I go to use the template, the text shows in the expanded form like a regular text box. Kindly help and point out my mistake... 

Warm regards, 

Akila 

1 answer

0 votes

Hi Akila,

Thank you for reporting this, and welcome to Atlassian Community! It's nice to have you join us.

Could you show us an example of how your template looks and how a page created from that template appears? Please show those screens from the editor view. You may need to cover up any private information.

I look forward to hearing from you!

Shannon

I am attaching 3 screenshots -

Screenshot 1  - where I used the Expand macro to set up the template.

Screenshot 2 - the text in the Expand macro

Screenshot 3 - the template being used and the expand macro shows with the expanded text. 

Please let me know what I am doing wrong. Or am I understanding the functionality incorrectly?Screenshot 1.pngScreenshot 2.pngScreenshot 3.png

Hi Akila,

Thank you for providing those screenshots. That's really strange. I tried replicating this on my site, and in my case, the expand works correctly: 

 

CleanShot 2021-04-28 at 16.56.20@2x.png

Can you send this to your site admins so they can raise a ticket with our Cloud support team? Then we can gain access to your site and see what's going on.

Let me know if you have any trouble!

Take care,

Shannon

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
STANDARD
TAGS
Community showcase
Published in Confluence

🥓🙅🏻‍♀️ Meet-less May Badge!

Hello Confluence Community!  What if i told you that you could have a healthier life and be 100% meet-less? This month, we're promoting a healthy, balanced work diet with Confluence. We la...

205 views 2 13
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you