Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,463,207
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Swapped images and broken links

Hello!

I'm having a huge problem on several Confluence articles.

  • Images: At some point several images were exchanged for a single identical image in several articles. It is always the same and seems to be an image of our base, but it is completely random. And it's not always all the images in the article. Swapped images are attached images, not images from the web.
  • Links: In several articles, the links that lead to other Confluence articles, regardless of the space they are in, are replaced by #, even if their address is correct (I always search for the article by looking for the name, not pasting the address). The article where the error occurs at most has been renamed or moved within its own space, and even then, it doesn't always happen in all of them.

When I went to look at the edit history, both issues appear between two older changes, and the issues would have been noticed during the more recent changes. I fixed many of these errors and they reappeared.

It just doesn't make sense.

Does anyone know what I could be doing wrong? I don't want to review and correct so many articles for the error to show up again.

Thank you!

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
STANDARD
PERMISSIONS LEVEL
Site Admin
TAGS

Atlassian Community Events