Some error with Configure Application Links

I just try to link to Jira.

So I try to add Configure Application Links.

After adding Link, when I click Trusted Apliications or Basic Access,

I got error message window

System error... (i will add that screen shot)

and I just try to delete,

There also error window ( i will add that screen)

after click the OK,

The Confirm button is never enabled.

1 answer

Hi, can you please show us the full stack trace from the first screenshot? This will tell you what the error is.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted yesterday in Confluence

Calling all marketing teams who use Confluence - we want to hear from you!

Hi Community! me again 🙂 If you’re a marketing team using Confluence, we want to hear your story! How did you start using Confluence? What are your use cases? What have been some of the benefits?...

125 views 3 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you