Secure Content - Encryption Error

Hello,

I just bought and installed the Confluence add-on "Secure Content"

I am able to add the macro, I enter a unique reference, save the page.

Then, when I enter my password to show/edit the content, I am getting "Encryption Error".

Also, I noticed that if I click on the information button, it says "Owner : None" (See screenshot attached).

Screen Shot 2015-04-02 at 10.48.34 AM.png

Please advise.

Best Regards

1 answer

0 votes

Hi Francis, 

 

As the Add-on uses two-way AES encryption with a key that is generated when the plugin is installed, perhaps we had a corruption while trying to generate it. Given that, as the add-on is generated by a third-party vendor, have you tried to send an email to support@praecipio.com?

 

Regards, 

Giuliano

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Feb 06, 2019 in Confluence

Try out the new editing experience

Hi team, I’m Avinoam, a product manager on Confluence Cloud, and today I’m really excited to let the Community know that all customers can now try out the new editing experience and see some of the ...

849 views 41 6
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you