Search Index keeps breaking

Hi the Search is not working and nothing is appearing on the dashboard. When we try to rebuild the index, the loading screen gets stuck at 99%. How do you fix this?

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted

Wait. Ours often whizzes through to 99% and then takes about 1/3rd as long again to get the last 1% done. Very annoying, but there's not a lot else oyu can do.

I would however, go throught the logs carefully, and consider increasing logging to see if you can work out what's going on!

The last 3% is the index of search request and dashboard names/owners etc... I think the 3% is hard-coded, so if you have a disproportionate number of filters, dashboards, then it will "stick".

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Mar 12, 2019 in Confluence

Confluence Admin Certification now $150 for Community Members

More and more people are building their careers with Atlassian, and we want you to be at the front of this wave! Important Dates Start the Certification Prep Course by 2 April 2019 Take your e...

1,602 views 4 13
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you