Requirement Yogi does not show the description to the right anymore

We use Requirement Yogi Plugin and so far it worked well.

After making a new site and a new Requirement with the shortcut, I added a description in the column after that as always but now it doesn't show anything.

I searched our server logs but didn't see anything here.

The problem is that the following two strings don't get saved in the requirement description accordingly.

Do I need to specify something specifically for this to work?

Bildschirmfoto 2017-01-03 um 15.27.01.pngscreen2.png

1 answer

This widget could not be displayed.
Sam Hall Community Champion Jan 03, 2017

This is a general Atlassian community forum, so someone might be able to help, but you'll probably have better luck contacting the vendor of Requirement Yogi for JIRA directly.

Looks like their support details are here: http://support.play-sql.com/ and email (stated as preferred method of contact) is: support@play-sql.com

Hope this helps.

Sam

Thank you. I will do that.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Monday in Confluence

Why start from scratch? Introducing four new templates for Confluence Cloud

Hi my Community friends!  For those who don't know me, I'm a product marketer on the Confluence Cloud team - nice to meet you! For those of you who do, you know that I've been all up in your Co...

343 views 2 5
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you