Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Page properties Report Macro and Jira links displaying inconsistently

Has anyone else encountered this?

When displaying Jira links as part of a Page Properties Report macro only some of them display as a lozenge style, while others show the URL. (see below)

Capture.JPG

I want them all to be in the lozenge style (showing their current status), but can't work out what is causing some to work and others not.

Any ideas?

 

2 answers

1 accepted

0 votes
Answer accepted

Are you using the jira macro to insert them or just copy/pasting the issue url?

Mainly copy/paste, but I do know that the macro ones are only displaying as URL, but I seriously doubt all copy/paste are showing up as lozenge

Actually, using the Jira macro does! solve it...people were using the link macro instead

 

Thanks @Kimberly Deal _Columbus ACE_ 

Hurray! Mystery solved!  

I was scratching my head on that cause I knew there was a display as url option, but I kept thinking it allowed for it the Jira macro and couldn't find it.  Hazards of doing this across old versions.  :D

Like Curt Holley likes this

Hi @Kimberly Deal _Columbus ACE_ , this issue still persists. I've applied the /jira macro in the property detail page, and the issue is fixed. However, on the next edit and publish event of the page, the link is lost again (is like cloud Confluence, converts the jira macro to link, after saving the page). 

This is impacting our reports?

Like # people like this

We have the same problem as @nicolas.kesten 

Is there already a bug created for this behavior which we could upvote?

It is extremely annoying to repeatedly re-insert Jira macro with the needed key after each edit of the confluence page so that Report Macro shows status of the jira issue!!

Like Tuanny Gonçalves likes this

Also having this issue, did you find a new solution to the "lost on edit" problem?

0 votes

Hi @Curt Holley, please check out your local Atlassian Community Events group.

 

We would love to see you and anyone from your team at the next event on 9 December. 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Posted in Confluence

What do you think is the most *delightful* Confluence feature? Comment for a prize!

- Create your own custom emoji 🔥 - "Shake for Feedback" on mobile 📱 - An endless supply of GIFs via GIPHY 🤩 Is there anything quite as nice as a pleasant surprise? Comment below with what...

494 views 24 9
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you