News Feed Not Displaying in 3.1

For some reason today we are having a problem with our news feed not displaying. Below is what it now displays and our wiki markup. Not sure what would have happened to cause this change. Can anyone help. One note: I did not originally set the news feed up so I am not sure how this works.

Error Message: blog-posts: com.atlassian.confluence.pages.Page cannot be cast to com.atlassian.confluence.pages.BlogPost

Wiki Markup:

{html}
<div id="contentwrap"><div class="inner">
<div class="left">
<div class="tabletitle" style="width: 100%;">News</div>
{html}

{blog-posts}

{html}
</div>

<div class="right">
<div class="chart">
<div class="tabletitle" style="width: 100%;">Navigation</div>
{html}


{html}
</div>
<div class="gray-box">
<div class="inner">

{html}

h3. Related Links
{include:Related Links}

{html}
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
{html}

1 answer

Sorry, no solution to your problem. (Your wiki-markup looks good though.)

I'm having the same problem in Confluence 3.5.13.

But not in all spaces! Did you solve it? Anyone else?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Feb 06, 2019 in Confluence

Try out the new editing experience

Hi team, I’m Avinoam, a product manager on Confluence Cloud, and today I’m really excited to let the Community know that all customers can now try out the new editing experience and see some of the ...

1,060 views 55 8
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you