Macro not displaying correctly

Recently the macro Live Search is not displaying correctly. Instead of GO, it says livesearch.macro.go. Another instance is instead of Share, it says share.button. I am using version 4.2.8. Would love to know what went wrong as it was working previously.

1 answer

This might be related to either third party plugin interference that you can resolve by enabling safe mode. Or this might be related to corrupted plugin cache, and you might need to flush it to resolve this issue by the following steps.

1. Shutdown Confluence
2. Remove the following folders (they will be regenerated at startup):
a. {{<confluence_home>/bundled-plugins}}
b. {{<confluence_home>/plugins-cache}}
c. {{<confluence_home>/plugins-osgi-cache}}
3. {{<confluence_home>/plugins-temp}}
4. Startup Confluence

Hope it helps!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jul 10, 2018 in Confluence

We want to see the templates you've created in Confluence!

Hi Community, Jessica here from the Confluence Product Marketing team!  July’s community challenge is all about sharing pictures  — and as an extension of our first post on what ...

524 views 19 11
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you