Labels in Confluence

Hi,

I recently installed Confluence onto a new server. And pointed it to the existing confluence database. This was part of the Confluence migration. We are only moving the application to a new server but keeping the database on its server itself.

After migration I connected Confluence to the existing PRD database. I can open some of the pages, but for some it shows the message

  • No content found for label(s) BITopic.
  • No content found for label(s) BIApp.
  • No content found for label(s) projects.

Can you please help me in identifying what is causing this issue? And how to fix it?

Thanks,

Sumeet

1 answer

1 accepted

Try a reindex of the search index, that might help.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Kesha Thillainayagam
Posted Apr 13, 2018 in Confluence

We want to hear how your non-technical teams are using Confluence!

Hi Community! Kesha (kay-sha) from the Confluence marketing team here! Can you share stories with us on how your non-technical (think Marketing, Sales, HR, legal, etc.) teams are using Confluen...

1,783 views 25 10
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you