Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Formatting macros have disappeared

On most of the pages I've set up in Confluence Cloud (free version) I've used formatting macros, such as the Div macro.

When I now try and edit these macros I get the following error message:

"No Macro Data

There is no metadata configured for this macro which means no configuration screen can be presented here.

If this is a user macro then you can add metadata to the template using the User Macro Administration console."

Clicking on that link takes you to a Page not found page.

I notice that in trying to create a new macro, most of the formatting macros have now disappeared, which I assume is what is causing my problem. Why is this and are they returning any time soon? Anyone know?

2 answers

Having the very same problem! Can't edit panel macro in two browsers, while my colleague can ! This happened during the day, in th emornin it was OK and after two hours I am not capable to do anything.

I hope Atlassian has a solution for us because all my editing has been paused for 2 days.

sorry you're both experiencing the same problem. it's becoming a big headache for me as well. we can't be the only ones seeing this problem, wonder when atlassian will notice/respond!

Wow, that is ridiculous! So in article form September 2019 they suggest using panel macro and then they remove it completely without possibility to edit current pages?

I'm having the exact same issue with the Div macro. I thought I was losing my mind!

The issue disappeared for about an hour, but has since returned. I've tried logging out and back in, clearing my cache, and switching browsers.

I'm using Confluence Cloud (paid version)

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Posted in Confluence

What do you think is the most *delightful* Confluence feature? Comment for a prize!

- Create your own custom emoji 🔥 - "Shake for Feedback" on mobile 📱 - An endless supply of GIFs via GIPHY 🤩 Is there anything quite as nice as a pleasant surprise? Comment below with what...

402 views 23 8
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you