Confluence on demand does not load any resources

Our company have several offices. Confluence works fine in one of them, but when we try to log in in another office - we see only hyperlinks. Please see attached image.

Screen Shot 2016-09-12 at 14.08.34.png

How can we fix this?

1 answer

0 vote

This usually means the client is not getting all of the data it needs from the server in order to render it.

The fact that one of your offices is ok and the other fails pretty much proves that it's the network in the office where it is failing - they're not able to get all the data.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Tuesday in Confluence

We want to see the templates you've created in Confluence!

Hi Community, Jessica here from the Confluence Product Marketing team!  July’s community challenge is all about sharing pictures  — and as an extension of our first post on what ...

384 views 17 9
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you