Cannot start Macrobrowser after a hard plugin installation break-off.

Hello,

yesterday i tried to install adaptavists PLM-Plugin. First it didn`t do anything and then i made a hard break-off. Today i`ve seen, that the Plugin is shown as installed. But now i cannot activate it.

And, non Macro-Plugin can be enabled or disabled. The Macrobrowser shows this error message:

"There has been an error loading the macro browser."

Is there a way to repair plugins or deinstall them off the plugin administration area?

Thank you in anticipation!

2 answers

This widget could not be displayed.

Please refer to the following documentation to remove malfunction plugin: https://confluence.atlassian.com/display/DOC/Removing+Malfunctioning+Plugins

This widget could not be displayed.

Hello,

If you're able to access the Confluence Admin > Plugins section, please try enabling safe mode as this will disable all user-installed plugins that are probably the root cause here.

Once you can confirm this is a third-party related issue, you can remove it via database (PluginData table) in case you're not able to remove it via Confluence interface.

Cheers,

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Monday in Confluence

Why start from scratch? Introducing four new templates for Confluence Cloud

Hi my Community friends!  For those who don't know me, I'm a product marketer on the Confluence Cloud team - nice to meet you! For those of you who do, you know that I've been all up in your Co...

337 views 2 5
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you