Test failes only in Clover

My envrionment is using Clover 4.0.4.

Java 8, but compile source and compile target are 1.5. 

If I execute test using mvn install, then all test were passed in maven sure fire report showed clean build. 

But som reason if I execute mvn clean clover2:instrument clover2:aggregate clover2:clover, then I got test fails with the error of java.lang.NullPointerException so Clover reports showed that we have tests failed. 

2 answers

0 votes

Hi @Jaepyoung Kim

Could give us more information about the problem?

  1. Is every test failing or only some of them?
  2. Are you seeing any pattern on failed tests? 
  3. Could you run:

mvn clean clover2:instrument clover2:aggregate clover2:clover -X

and attach the stacktrace here? 

 

You can create issue on support.atlassian.com if you want to attach more sensitive data. 

 

Best regards,

Grzegorz Lewandowski

 

Thanks Grzegorz for your answer.

By coincidence there was huge change in the project yesterday, and this issue was gone after the huge change. 

 

 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Monday in Confluence

Organizing your space just got easier - Page Tree Drag & Drop is here

Hi Community! I’m Elaine, Confluence Product Manager. You may have read my earlier post about page tree in space navigation sidebar. I'm excited to share another improvement that helps you organize ...

82 views 3 4
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you