What can cause the loss of bamboo to mercurial connectivity?

We recently upgraded from Bamboo 3.2 to 3.4 and Mercurial stopped working. Build using Subversion repositories seem to work fine but as soon as Bamboo attempts to access a Mercurial repository the build hangs. It makes a connection attempt but no further. No errors in any log files under Bamboo. Build never really launches just ahngs waiting fo rthe Hg connection. Any suggestions?

3 answers

1 accepted

Things are working now...problem was the credentials we specified to use with the service when we upgraded to the newer version of Bamboo.

Hm, which protocol do you use to access your Hg repositories? SSH maybe?

yes we use SSH

in plan repository(ies) settings, which authentication do you use? "SSH with passphrase" or "SSH without passphrase"? Also - check your agent/server logs if there are some "interactive" requests to accept remote host fingerprint hanging.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Piotr Plewa
Published Dec 27, 2017 in Bitbucket

Recipe: Deploying AWS Lambda functions with Bitbucket Pipelines

Bitbucket Pipelines helps me manage and automate a number of serverless deployments to AWS Lambda and this is how I do it. I'm building Node.js Lambda functions using node-lambda&nbsp...

2,043 views 1 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you