Unable to connect to stash when running as a service

Hi,

I run stash as a service under Windows Server 2003. I am able to access Stash homepage (http://localhost:7990/login) when in the Windows Server machine, but unable to do so on a network computer and unable to clone. I can, however, do these when I start Stash using "start-stash.bat" command.

Below is the log:

Sep 3, 2013 8:50:36 AM org.apache.catalina.startup.ClassLoaderFactory validateFile

WARNING: Problem with directory [C:\atlassian-stash-2.7.0\bin\${stash.home}\lib], exists: [false], isDirectory: [false], canRead: [false]

Sep 3, 2013 8:50:37 AM org.apache.catalina.startup.ClassLoaderFactory validateFile

WARNING: Problem with directory [C:\atlassian-stash-2.7.0\bin\${stash.home}\lib], exists: [false], isDirectory: [false], canRead: [false]

Sep 3, 2013 8:50:43 AM org.apache.catalina.core.AprLifecycleListener init

INFO: The APR based Apache Tomcat Native library which allows optimal performance in production environments was not found on the java.library.path: C:\atlassian-stash-2.7.0\lib\native;D:\Stash_Home\lib\native

Sep 3, 2013 8:50:44 AM org.apache.tomcat.util.digester.SetPropertiesRule begin

WARNING: [SetPropertiesRule]{Server/Service/Engine/Host} Setting property 'xmlValidation' to 'false' did not find a matching property.

Sep 3, 2013 8:50:44 AM org.apache.tomcat.util.digester.SetPropertiesRule begin

WARNING: [SetPropertiesRule]{Server/Service/Engine/Host} Setting property 'xmlNamespaceAware' to 'false' did not find a matching property.

Sep 3, 2013 8:50:47 AM org.apache.coyote.AbstractProtocol init

INFO: Initializing ProtocolHandler ["http-bio-7990"]

Sep 3, 2013 8:50:48 AM org.apache.catalina.startup.Catalina load

INFO: Initialization processed in 8589 ms

Sep 3, 2013 8:50:48 AM org.apache.catalina.core.StandardService startInternal

INFO: Starting service Catalina

Sep 3, 2013 8:50:48 AM org.apache.catalina.core.StandardEngine startInternal

INFO: Starting Servlet Engine: Apache Tomcat/7.0.40

Thanks.

Regards,

Wilbert

2 answers

1 accepted

I finally solve the problem, Windows Firewall.

also, when I check msconfig, it says that the stash service is running

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jun 12, 2018 in Bitbucket

Do you use any Atlassian products for your personal projects?

After spinning my wheels trying to get organized enough to write a book for National Novel Writing Month (NaNoWriMo) I took my affinity for Atlassian products from my work life and decided to tr...

29,477 views 26 12
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you