Cann`t clone mercurial repo

I`m try clone my mercurial repo and receive this errorsimage2015-6-24 13:59:21.png

how fix it?

1 answer

This widget could not be displayed.

Hello, 

 

This looks like Mercurial couldn’t find the cacert.pem. 

 Can you check if the path of the file is correct? Also, please take a look into this link:

https://mercurial.selenic.com/wiki/CACertificates#Windows

 

Hope this helps. 

 Renato

Hi, Checked, path of file is correct. And this not helps... Resolved: I install Tortoise SVN and set it in SourceTree mercurial settings as a current system

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted Aug 10, 2018 in Bitbucket

What is your #1 piece of advice to new users getting started using Bitbucket?

Hello Community! My name is Claire Maynard, and I’m a Product Marketing Manager on the Bitbucket team. I’m interested in hearing what advice or tips you have for new users getting started on ...

291 views 15 2
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you