Atlassian pages are not opening in IE

Hi All,

Myself and my team members are facing some issues while trying to access certain links in the atlassian websites. We are using IE 9.

The pages open with blank content. We are able to navigate to the home page of atlassian. The contents of the main page is visible. But after navigating to the inner links, they are opening with a blank page.

Some of the links that we are trying to access are.

https://www.atlassian.com/git/tutorials/

  
I also noticed that I am able to access the other links, for Jira, Confluence etc inside the atlassian website. Is it restricted to IE ?  
  
Can you please look into this? Is this a known issue ?
  
Warm Regards,
-Jewel

3 answers

Hi Jewel,

As mentioned in the comments under the question, try another browser for testing. I tested the pages with IE10, FF 32 and Chrome  38. Also try to update your IE.


Best regards,

J.D.

Hey, did you try to access these pages with another browser? Just for testing.

I tested it with my IE10 and it works. So you could also try to update your IE.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Nov 06, 2018 in Bitbucket

Upgrade Best Practices

Hello! My name is Mark Askew and I am a Premier Support Engineer for products Bitbucket Server/Data Center, Fisheye & Crucible. Today, I want to bring the discussion that Jennifer, Matt, and ...

242 views 3 7
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you