batch script is not running when attempting to execute it thru a bamboo task Edited

When I run the following script thru powershell command prompt, it goes thru.  It copies the file from one machine to another.

$username = "xxxx@scilearn.com"
$password =  "yyyyyy"  | ConvertTo-SecureString -AsPlainText -Force
$creds = New-Object -TypeName System.Management.Automation.PSCredential -Argumentlist $username, $password

$sFileExecutable = "C:\bambooAutoScripts\copyWars.bat"
$out = Start-Process -FilePath "cmd.exe" -Credential $creds -ArgumentList ("/c $sFileExecutable")

  I am running it inline as a powershell script.   But when I have it inline in a bamboo task, it does nothing.  There are no error messages.  I have attempted to have the script file(s) in the bamboo working dir, but to no avail.

 

The contents of copyWars.bat is

copy C:\bambooAutoScripts\slc.war \\dc2qaodc03ap01.scilearn.com\d$\Storage\slc.war

 

 

 

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted yesterday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

79 views 0 1
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you